164-ти СЕЗОН НА ТЕАТЪРА!                      164-ти СЕЗОН НА ТЕАТЪРА!                      164-ти СЕЗОН НА ТЕАТЪРА!

ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!                      ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!                      ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!


06/Декември/2019 Важно за всички театри!...
прочети още

06/Декември/2019 Важно за всички театри!...
прочети още

Билетна каса:  0896 140 044
Тел:            +359   54 877 384
Тел. Факс: +359   54 800 275
lovetheater.bg
WebDesign: ReFresh 4+ Ltd.
Photography: Hristo Hristov